Bijeenkomst Internationaal zakendoen in Nederlandse Antillen

bron NANTO

Wilt u op de hoogte gebracht worden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van internationaal zaken doen met Nederlandse Antillen? Wilt u andere Antillianse/Arubaanse ondernemers of vertegenwoordigers van Kamer van Koophandel Amsterdam, EVD (internationaal zaken doen) of IntEnt (ondernemen over de grens) ontmoeten? Wilt u netwerken en zodoende meer exposure voor uwzelf, uw producten en diensten? Kom dan op 17 oktober 2008 naar de bijeenkomst ?Internationaal zakendoen in Nederlandse Antillen (e.a. landen)?, die NANTO in samenwerking met KvK Amsterdam, EVD en IntEnt organiseert.

Tijdens deze bijeenkomst zullen verschillende sprekers dieper ingaan op de volgende thema?s:- algemene praktische informatie over import/export en internationaal zakendoen; - het hele proces aangaande het starten met import/export van producten uit/naar het buitenland en de hirevoor nodige stappen; - allerlei andere algemene zaken die van belang zijn bij import/export zoals regels/wetten, subsidie mogelijkheden; douanezaken, btw, contracten, valkuilen, etc; - welk informatie is er verkrijgbaar bij KvK/EVD/IntEnt (op internet, telefonisch, bij de balie of bij een medewerker op afspraak); - de laatste trends (v.w.b. import/export uit diverse landen en Nederlandse Antillen).

De sprekers mevr. Puk Denissen van KvK Amsterdam, mevr. Shanti Pahladsingh van EVD en mevr. Jane Martie van IntEnt zullen een presentatie houden om u te informeren over een of meerdere van de hierboven genoemde thema?s. Na de presentaties is er uiteraard ook een borrel met Antilliaanse hapjes.

Wij hopen dat u het programma interessant vindt en dat wij kunnen rekenen op uw aanwezigheid. De plaatsen zijn beperkt, dus wees snel en reserveer uw plaats. Wij vragen een bijdrage voor Stichting NANTO van 10 euro per persoon. Er is gratis toegang voor de ster-leden van Stichting NANTO.

De gegevens voor de betaling/storting: o.v.v. uw naam en het evenement Bank: ABN AMRO 40.76.12.459, Amsterdam T.n.v. Stichting Netwerk Antilliaanse Ondernemers. Voor informatie kunt u een email versturen naar info@nanto-online.com t.a.v. mevr. Darinca Bito (of tel. 0617546134), mevr. Ana Alcantara
(Tel. 0650545051).

Kom informatie verzamelen, kennis maken of bijpraten met de ondernemende Antillianen/Arubanen of met de vertegenwoordigers van KvK Amsterdam, EVD en IntEnt. Wij verwelkomen u graag op vrijdag 17 oktober 2008! Plaats: KvK Amsterdam, zaal: Europazaal, Adres: de Ruyterkade 5, 1013AA Amsterdam, Tijd: 17.30 ? 21.00

Namens Stichting NANTO (Netwerk ANTilliaanse/Arubanse Ondernemers)
Mevr. Darinca Bito, Tel. 0617546134, Email: info@nanto-online.com