Feestelijke dagen bij Dolphin Academy

bron Curacao Dolphin Academy

De afgelopen dagen was het lachen, dansen en feesten geblazen bij de Dolphin Academy Curaçao. Donderdag werden de dolfijnen aan het lachen gemaakt, toen de heren van de Comedy Explosion even wat extra inspiratie op kwamen doen voor hun optreden bij Brakkeput Mei Mei. De leden van hèt comedycollectief van Nederland werden tijdens hun Dolphin Swim vergezeld door dolfijnen Annie en Tela. Zij lieten zich door de heren kostelijk vermaken.

Aanstormend talent en winnaar van het Leids Cabaret festival; Samba Schutte, zag hiermee een droom in vervulling gaan. Gevestigde naam Jasper Valstar maakte zijn kinderen jaloers en comedyheld Vincent Geers was ronduit gecharmeerd van de twee dames. Tijdens de voorstelling op zaterdag konden wat 'anecdotes' over het dolfijnenbezoek dan ook niet uitblijven.

Vrijdag was het de tijd voor de laatste boomplanting in het kader van het zesjarig bestaan. Dit keer was het Glorieux College aan de beurt. Aangezien het Siman di Kultura was, werd de bomenplanting dan ook muzikaal gevierd met Curaçaosche dans en muziek. Nadat Dolphin Academy de kinderen nogmaals had bedankt voor hun inzet tijdens de Beach clean-up, werd tijdens de wals ook even het beste voetje voorgezet. Daarna was het toch echt tijd voor het planten van de boom die onder een vrolijke noot zijn nieuwe thuis kreeg.

Zondag de 21ste was het feest bij Dolphin Academy want wij mochten de 50.000ste reservering verwelkomen. Niels en Esther Doornbosch werden op hun huwelijksreis extra in de bloemetjes gezet met een feestelijk onthaal bij de Dolphin Academy door eigenaren Dutch Schrier en Rudy Pizziolo. Niels en Esther kregen de door hun geboekte Dolphin Swim cadeau net als de foto’s op CD, de video van hun swim op DVD, en wat leuke hebbedingen. Dolphin Academy voelt zich zeer vereerd met alweer de 50.000 –ste reservering en hoopt in de komende jaren nog vele dolfijn en liefhebbers te mogen verwelkomen.