Kerstkaarten die Curaçao helpen

Drukkerij Van Haaren Printers heeft het initiatief genomen om voor het Curaçaose bedrijfsleven een bijzondere collectie eindejaarskaarten op de markt te brengen voorzien van een Caribisch tintje. Voor de vormgeving van de collectie benaderde zij de kunstenaars Ans Mezas – Hummelink en Ariadne Faries en de grafische vormgevers Bas Kok, Irèn Nooren en Monique Rosalina.

Het bijzondere aan dit project is dat een gedeelte van de opbrengsten naar een goed doel op Curaçao gaat: Verzorgingstehuis Kas Anciano Uni op Bandabou.

Van Haaren Printers kwam tot deze actie omdat de 'traditionele' collecties geen eindejaarskaarten hebben die passen bij de wensen van de organisaties op Curaçao. De kaarten hebben geen Caribisch tintje, zijn te 'Nederlands' of te 'Amerikaans'. Als deze kaarten al een goed doel steunen komt dat niet ten goede aan Curaçao. Het was tijd voor een collectie met eindejaarskaarten van Curaçao die een goed doel steunen op Curaçao.

De eindejaarskaarten zijn te bestellen tot begin november '08. De collectie kan bekeken worden op internet http://www.vanhaaren-printers.com/ of door een afspraak te maken met mevrouw Glenda Bentura van Van Haaren Pinters.