Veel interesse voor Second Home Beurs; SFT stelt toegangskaarten beschikbaar

bron Antillenhuis/SFT Bank

Op 10, 11 en 12 oktober is er weer de Second Home Beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Op de beurs Second Home International bieden ruim 350 makelaars en projectontwikkelaars zeer diverse huizen aan in meer dan 65 landen. Het is de grootste publieksbeurs van Europa op het gebied van tweede huizen, met het meest veelzijdige aanbod.Op Second Home International vindt u niet alleen makelaardijen en projectontwikkelaars, maar wordt ook ruim aandacht gegeven aan de praktische zaken rondom het aankopen of bezitten van een tweede huis. Zo komt u op de beurs ook beheer- en verhuurorganisaties, financiële dienstverleners, hypotheekverstrekkers, juridische en fiscale adviseurs en verhuisbedrijven tegen.

Loopt u al een tijdje rond met het idee om een tweede huis te gaan kopen. Of wilt u zich oriënteren op de vele mogelijkheden van een tweede huis? Bezoek de 24e editie van Second Home International: 10 t/m 12 oktober 2008, Jaarbeurs Utrecht.

Onder de deelnemers dit jaar ook diverse bedrijven uit de Nederlandse Antillen, waaronder de SFT Bank NV, Santa Barbara Plantation en Landmark Real Estate.